Inschrijving bevestigd

Dank je wel!
Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Wij zullen je op de hoogte houden van alle nieuwtjes omtrent de Masters of Wedding Photography.
 

Als kadootje krijg je van ons het PDF "10 Creative Ideas for a wedding photoshoot", welke je kan downloaden door op de onderstaande link te klikken. Heel veel plezier er mee! 

DOWNLOAD PDF  

(Het bestand wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Je kunt het downloaden in de rechterbovenhoek.)


Benieuwd naar de Trouwfotografie Bootcamp? 

Lees dan snel verder! 

De Masters Bootcamp is een dag vol praktische tips van de beste leraren in de trouwfotografie branche. Een workshop als geen ander. Deze dag zal je een boost geven die zowel je fotografie, als je onderneming naar een hoger niveau brengt. 

Meer info over de Bootcamp13 redenen waarom 80% van de trouwfotografen al lid is van de Masters:


#1 - Je wordt onderdeel van een community van professionele trouwfotografen 

Als fotograaf ben je vaak op jezelf aangewezen, maar de Masters brengt daar verandering in. Samen sta je sterker! Wij zorgen er voor dat je collega's kan ontmoeten, online en offline, om informatie met elkaar te delen, samen te groeien en elkaar te helpen als het nodig is. 

#2 - Een mooie profielpagina met portfolio, reviews en 4 SEO links naar je website

Laat je mooiste foto's en reviews zien aan toekomstige bruidsparen op je eigen profielpagina. Vanaf hier gaan er ook verschillende SEO links naar je eigen website, wat goed is voor je vindbaarheid op Google. 

#3 - Toegang tot de Masters Whatsapp Noodoproepen groep

Ben je ziek, heb je een ongeluk gehad, of begeeft je apparatuur het op de dag van een bruiloft? Dan is onze groep voor Noodoproepen er voor jou om je te helpen. Gegarandeerd dat je binnen no-time geholpen bent!

#4 - Word gevonden door bruidsparen in jouw regio via onze zoekpagina

Onze zoekpagina wordt dagelijks door vele bruidsparen bezocht omdat ze op zoek zijn naar een betrouwbare kwalitatief hoogstaande professionele trouwfotograaf. Met jouw profielpagina word je ook zichtbaar in jouw regio. 

#5 - Meer dan €1000 aan kortingen op software voor fotografen en (trouw)fotoalbums

De Masters heeft veel partnerships met allerlei bedrijven die iets te bieden hebben voor fotografen, zoals album fabrikanten, album design software, Lightroom presets, e-commerce, uitbesteding van fotobewerking, en nog veel meer. In totaal geven zij leden van de Masters €1021,- aan kortingen. 

#6 - €850 aan gratis huurtegoed voor camera's en lenzen

Wil je een keer een nieuwe camera of lens uitproberen? Of heb je tijdelijke vervanging nodig voor een bruiloft? Nikon geeft alle leden van de Masters €850 aan huurtegoed.

#7 - 2x per jaar een Meetup voor inspiratie en het ontmoeten van collega's

Online is maar online. Tijdens onze meetups ontmoet je collega's in levende lijve en ga je gegarandeerd weer vol inspiratie naar huis door de waardevolle presentaties die deze middag gegeven worden. Hier zijn al vele samenwerkingen en vriendschappen ontstaan. 

#8 - Blogposts van je mooiste bruiloften voor nog meer exposure en SEO links

Jouw mooiste bruiloften kan je toevoegen aan ons Masters blog. Een garantie voor nog meer zichtbaarheid en een paar extra SEO links.. Goed voor je Google vindbaarheid!

#9 - Members Content: Vele uren aan gratis video's om van te leren voor onze leden

Als lid heb je toegang tot alle video's die wij maken om jou te blijven voeden met waardevolle content. Vele foto reviews, tips, leren over nabewerking, marketing en sales voor trouwfotografen. Het staat er allemaal tussen en wordt regelmatig ge-update. 

#10 - De Masters trouwfotografie wedstrijd om je groei als fotograaf te stimuleren

Meedoen aan een wedstrijd is het beste middel om het maximale uit jezelf te halen. Zo is het niet anders met trouwfotografie. Door kritisch naar je eigen werk te kijken, jezelf telkens weer te verbeteren en je te meten met een grote groep professionals zal je ongetwijfeld sterk gaan groeien als trouwfotograaf. Er zijn ook groepen beschikbaar om samen met collega's elkaars werk te beoordelen en zo nog meer resultaat te behalen. 

#11 - Masters awards als krachtig marketing middel

Horen jouw foto's tot de mooiste inzendingen van dat kwartaal? Dan mag je daar met recht trots op zijn en dat van de daken schreeuwen. Natuurlijk plaats je jouw awards op je website en op je socials, maar ook de regionale kranten staan altijd te springen om zulk mooi nieuws te plaatsen. 

#12 - Een stijlvol membership bordje voor in je ontvangstruimte

Met dit bordje aan de muur geef je extra vertrouwen aan bruidsparen door te laten zien dat jij onderdeel bent van een groep professionele trouwfotografen die elkaar helpt groeien, inspireren en elkaar steunt als het nodig is. 

#13 - Professionele logo's op je website en email handtekening

Als lid van de Masters mag je ook ons logo voeren op je website en waar je nog meer wilt om aan bruidsparen te laten zien dat jij onderdeel bent van deze mooie groep professionele trouwfotografen. 


Ja, ik wil het Master membership 

- Je krijgt een jaar lang een Master membership
- Je kan gebruik maken van alle voordelen zoals hier boven genoemd
- Na betaling van je lidmaatschap kan je je GRATIS aanmelden voor de Bootcamp. 


Niet tevreden?? Niks geleerd op de Bootcamp? Geld terug!

De Masters of Wedding Photography staat voor kwaliteit. De Bootcamp hebben we dan ook met uiterste zorg samengesteld, met thema's die spelen in de huidige markt en leraren met veel ervaring in dit vakgebied. Vandaar dat wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat dit een dag gaat worden waar je heel veel gaat leren. Mocht je niet tevreden zijn over de Bootcamp om wat voor reden dan ook, dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak. 

100%


MONEY BACK GUARANTEE

wat de fotografen zeggen

Waarom de Masters?

Jill Streefland

"De Masters draait voor mij niet om de prijzen, maar om de ontwikkeling die het teweeg brengt. Samen met collega’s kritisch zijn om zo mijn bruidsparen het allerbeste te kunnen geven. Daarnaast is het een fijn platform voor inspiratie en om collega’s te leren kennen. Er zijn al mooie en dierbare vriendschappen ontstaan."

Asim Bari

"Het is fijn om onderdeel uit te maken van zo'n groep gelijkgestemde professionals. Ik haal er inspiratie uit en de wedstrijd helpt mij om zeer kritisch te blijven kijken naar mijn eigen werk." 

Mariska Honing

"Het meedoen met de Masters heeft mij enorm gemotiveerd het maximale uit mijzelf te halen. Ook is het een superleuk platform om collega’s te ontmoeten en samen door te ontwikkelen."

wat ze zeggen