Masters Bootcamp trouwfotografie boost

De Masters Bootcamp is een dag vol praktische tips van de beste leraren in de trouwfotografie branche. Een workshop als geen ander. Deze dag zal je een boost geven die zowel je fotografie, als je onderneming naar een hoger niveau brengt. 

Wegens groot succes van de voorgaande vier Bootcamps in 2023, zijn er nu weer nieuwe Bootcamps gepland voor 2024 om jou klaar te stomen voor de bruiloften dit jaar! Dus schrijf je snel in. Vol is vol. 

Arjan van der Plaat

Marnix de Stigter

Isabelle Hattink

Boost je trouwfotografie skills met de Masters Bootcamp!


Wat ga je allemaal leren?

- Fotoshoot met een bruidspaar - Tips & Tricks om het bruidspaar zo gaaf mogelijk vast te kunnen leggen in creatieve composities en mooi natuurlijk licht. 

- Flitsen on- en off-camera - Alles wat je moet weten om je flitser goed onder controle te krijgen, overdag en in de avond tijdens het feest. 

- Marketing & Sales voor trouwfotografen - Hoe je het aantal bruiloften per jaar kan laten groeien en meer geld per bruiloft kan verdienen.

- Journalistieke trouwfotografie - Hoe je het beste spontane momenten kan fotograferen die IMPACT maken. Welke instellingen zijn hiervoor noodzakelijk en hoe positioneer je jezelf om dat piek-moment te vangen. 

- Foto reviews - Leer foto's kritisch te beoordelen om altijd die lat nog net iets hoger te kunnen leggen en je ontwikkeling te stimuleren. 

Wanneer en waar?

De volgende data zijn beschikbaar voor 2024. 


Dinsdag 7 mei

 van 10:00 - 18:00, inloop vanaf 9:30

De Kargadoor, Oude gracht 36, Utrecht


Maandag 27 mei - Bootcamp 2.0

 van 14:00 - 18:00, meer info en inschrijven voor de Bootcamp 2.0 kan hier

Alleen voor mensen die al eens een Bootcamp 1 gedaan hebben of al langer lid zijn van de Masters.Het top-team van leraren

Speciaal voor jou hebben wij de beste leraren in de branche bij elkaar gezet om zeker te weten dat alle waardevolle informatie die jij gaat krijgen deze dag ook goed kan gaan toepassen. Allemaal hebben ze al vele Masters Awards gewonnen en hebben ze veel ervaring in het geven van workshops in de trouwfotografie, mentoring en het spreken voor een groep. Dus bereid je maar alvast voor.... Dit wordt een dag die je leven als fotograaf voorgoed zal veranderen.

Arjan van der Plaat - 49 Masters Awards, mentor en leraar workshops succesvol ondernemen als trouwfotograaf. 

Marnix de Stigter - 37 Masters Awards, mentor, leraar workshops, editing, flitsen en marketing. 

Isabelle Hattink - 76 Masters Awards, mentor & internationaal spreker op trouwfotografie conferenties. 

Jouw investering

Vanwege het beperkte aantal plekken voor de Masters Bootcamp hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld waar je aan moet voldoen:

- Je bent leergierig en wilt graag beter worden als fotograaf en als ondernemer 

- Je vindt het leuk om samen met collega fotografen te sparren en te werken aan je ontwikkeling
- Je hebt een professionele houding naar bruidsparen, je doet er alles voor om hun bruiloft zo mooi mogelijk vast te leggen en voor hun een uitstekende beleving te creëren. 

Normale Bootcamp prijs:  €595 ex BTW

 nu

GRATIS bij het afsluiten van een Master jaarabonnement van €257 ex BTW

( Indien je al een Basic of Basic+ membership hebt dan worden deze kosten verrekend. Bijvoorbeeld: 

Je hebt een lopend Basic+ membership, dat over 66 dagen weer verlengd zou worden. Met een upgrade naar een Master membership betaal je dan voor de komende 66 dagen nog €32,16 en daarna wordt je membership voor een jaar verlengd. Door je upgrade naar het Master membership kan je nu GRATIS naar de Bootcamp.)


Niet tevreden?? Niks geleerd op de Bootcamp? Geld terug!

De Masters of Wedding Photography staat voor kwaliteit. De Bootcamp hebben we dan ook met uiterste zorg samengesteld, met thema's die spelen in de huidige markt en leraren met veel ervaring in dit vakgebied. Vandaar dat wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat dit een dag gaat worden waar je heel veel gaat leren. Mocht je niet tevreden zijn over de Bootcamp om wat voor reden dan ook, dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak. 

100%


MONEY BACK GUARANTEE

Reviews

"Ik heb een onwijs leuke en leerzame dag gehad. Veel andere fotografen kunnen ontmoeten en contacten gelegd. 3 Inspirerende sprekers die graag hun verhaal willen vertellen."
- Carlina Braspenning


"Goed gevulde dag met mooie presentaties. En bovendien een leuke gelegenheid om andere fotografen te ontmoeten."

- Maike den Houting

"Mijn eerste bijeenkomst ooit. Ik had er veel zin in en had stiekem best wel hoge verwachtingen (‘yes.. ik ga veel leren!’). Die verwachtingen zijn waargemaakt! Ik ben nog steeds aan het nagenieten. De bootcamp heeft me mooie inzichten gegeven maar het grootse besef is toch wel: ‘hoezo doe ik dit al jaren in m’n eentje?’. Ik heb gezien hoe fijn het is dat er ook andere bruidsfotografen zijn met dezelfde of juiste andere vragen en dat er zo veel mogelijkheden zijn tot (samen) leren. Ja.. ik besef de waarde van een leraar, mentor en/of collega. Ik wil beter worden en voel me daar ineens extra toe gemotiveerd. Thanks!"

- Karlien Hamilton

"Ik heb afgelopen zaterdag deel mogen nemen aan de Masters Bootcamp. Wat een fantastische, waardevolle, maar bovenal inspirerende dag!
Het begon al met de opening, toffe, waanzinnige foto’s kregen we te zien en een leuk intro met een interactief welkomstwoord. Vervolgens door met de sprekers….
Wauw! Stuk voor stuk topfotografen, die mij stuk voor stuk hebben weten te inspireren en motiveren. Ik heb bij iedere spreker volop mee zitten schrijven, ik wilde niks , maar dan ook niks missen! Zoveel tips die ik allemaal kan gebruiken en ook zeker ga toepassen. Al met al, een ontzettend waardevolle dag, zoveel nieuwe mensen leren kennen! Een dag waarbij het laten inspireren en motiveren centraal stonden, maar zeker ook het netwerken! Veel collega’s (want ja, dat zijn het natuurlijk) mogen ontmoeten en kunnen spreken. Veel informatie en kennis aan elkaar uitgewisseld. Heerlijk om te kunnen praten met anderen die dezelfde passie delen!
Echt, iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze dag: 1000 maal dank!"

- Kim Lijnders


13 redenen waarom 80% van de trouwfotografen al lid is van de Masters:


#1 - Je wordt onderdeel van een community van professionele trouwfotografen 

Als fotograaf ben je vaak op jezelf aangewezen, maar de Masters brengt daar verandering in. Samen sta je sterker! Wij zorgen er voor dat je collega's kan ontmoeten, online en offline, om informatie met elkaar te delen, samen te groeien en elkaar te helpen als het nodig is. 

#2 - Een mooie profielpagina met portfolio, reviews en 4 SEO links naar je website

Laat je mooiste foto's en reviews zien aan toekomstige bruidsparen op je eigen profielpagina. Vanaf hier gaan er ook verschillende SEO links naar je eigen website, wat goed is voor je vindbaarheid op Google. 

#3 - Toegang tot de Masters Whatsapp Noodoproepen groep

Ben je ziek, heb je een ongeluk gehad, of begeeft je apparatuur het op de dag van een bruiloft? Dan is onze groep voor Noodoproepen er voor jou om je te helpen. Gegarandeerd dat je binnen no-time geholpen bent!

#4 - Word gevonden door bruidsparen in jouw regio via onze zoekpagina

Onze zoekpagina wordt dagelijks door vele bruidsparen bezocht omdat ze op zoek zijn naar een betrouwbare kwalitatief hoogstaande professionele trouwfotograaf. Met jouw profielpagina word je ook zichtbaar in jouw regio. 

#5 - Meer dan €1000 aan kortingen op software voor fotografen en (trouw)fotoalbums

De Masters heeft veel partnerships met allerlei bedrijven die iets te bieden hebben voor fotografen, zoals album fabrikanten, album design software, Lightroom presets, e-commerce, uitbesteding van fotobewerking, en nog veel meer. In totaal geven zij leden van de Masters €1021,- aan kortingen. 

#6 - €850 aan gratis huurtegoed voor camera's en lenzen

Wil je een keer een nieuwe camera of lens uitproberen? Of heb je tijdelijke vervanging nodig voor een bruiloft? Nikon geeft alle leden van de Masters €850 aan huurtegoed.

#7 - 2x per jaar een Meetup voor inspiratie en het ontmoeten van collega's

Online is maar online. Tijdens onze meetups ontmoet je collega's in levende lijve en ga je gegarandeerd weer vol inspiratie naar huis door de waardevolle presentaties die deze middag gegeven worden. Hier zijn al vele samenwerkingen en vriendschappen ontstaan. 

#8 - Blogposts van je mooiste bruiloften voor nog meer exposure en SEO links

Jouw mooiste bruiloften kan je toevoegen aan ons Masters blog. Een garantie voor nog meer zichtbaarheid en een paar extra SEO links.. Goed voor je Google vindbaarheid!

#9 - Members Content: Vele uren aan gratis video's om van te leren voor onze leden

Als lid heb je toegang tot alle video's die wij maken om jou te blijven voeden met waardevolle content. Vele foto reviews, tips, leren over nabewerking, marketing en sales voor trouwfotografen. Het staat er allemaal tussen en wordt regelmatig ge-update. 

#10 - De Masters trouwfotografie wedstrijd om je groei als fotograaf te stimuleren

Meedoen aan een wedstrijd is het beste middel om het maximale uit jezelf te halen. Zo is het niet anders met trouwfotografie. Door kritisch naar je eigen werk te kijken, jezelf telkens weer te verbeteren en je te meten met een grote groep professionals zal je ongetwijfeld sterk gaan groeien als trouwfotograaf. Er zijn ook groepen beschikbaar om samen met collega's elkaars werk te beoordelen en zo nog meer resultaat te behalen. 

#11 - Masters awards als krachtig marketing middel

Horen jouw foto's tot de mooiste inzendingen van dat kwartaal? Dan mag je daar met recht trots op zijn en dat van de daken schreeuwen. Natuurlijk plaats je jouw awards op je website en op je socials, maar ook de regionale kranten staan altijd te springen om zulk mooi nieuws te plaatsen. 

#12 - Een stijlvol membership bordje voor in je ontvangstruimte

Met dit bordje aan de muur geef je extra vertrouwen aan bruidsparen door te laten zien dat jij onderdeel bent van een groep professionele trouwfotografen die elkaar helpt groeien, inspireren en elkaar steunt als het nodig is. 

#13 - Professionele logo's op je website en email handtekening

Als lid van de Masters mag je ook ons logo voeren op je website en waar je nog meer wilt om aan bruidsparen te laten zien dat jij onderdeel bent van deze mooie groep professionele trouwfotografen. 


Ja, ik wil het Master membership en mij GRATIS inschrijven voor de Bootcamp!

- Je krijgt een jaar lang een Master membership
- Je kan gebruik maken van alle voordelen zoals hier boven genoemd
- Na betaling van je lidmaatschap kan je je GRATIS aanmelden voor de Bootcamp. 


Indien je al een Basic of Basic+ membership hebt dan worden deze kosten verrekend. Bijvoorbeeld: 

Je hebt een lopend Basic+ membership, dat over 66 dagen weer verlengd zou worden. Met een upgrade naar een Master membership betaal je dan voor de komende 66 dagen nog €32,16 Door je upgrade naar het Master membership kan je nu GRATIS naar de Bootcamp.

Niet tevreden?? Niks geleerd op de Bootcamp? Geld terug!

De Masters of Wedding Photography staat voor kwaliteit. De Bootcamp hebben we dan ook met uiterste zorg samengesteld, met thema's die spelen in de huidige markt en leraren met veel ervaring in dit vakgebied. Vandaar dat wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat dit een dag gaat worden waar je heel veel gaat leren. Mocht je niet tevreden zijn over de Bootcamp om wat voor reden dan ook, dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak. 

100%


MONEY BACK GUARANTEE

wat de fotografen zeggen

Waarom de Masters?

Jill Streefland

"De Masters draait voor mij niet om de prijzen, maar om de ontwikkeling die het teweeg brengt. Samen met collega’s kritisch zijn om zo mijn bruidsparen het allerbeste te kunnen geven. Daarnaast is het een fijn platform voor inspiratie en om collega’s te leren kennen. Er zijn al mooie en dierbare vriendschappen ontstaan."

Asim Bari

"Het is fijn om onderdeel uit te maken van zo'n groep gelijkgestemde professionals. Ik haal er inspiratie uit en de wedstrijd helpt mij om zeer kritisch te blijven kijken naar mijn eigen werk." 

Mariska Honing

"Het meedoen met de Masters heeft mij enorm gemotiveerd het maximale uit mijzelf te halen. Ook is het een superleuk platform om collega’s te ontmoeten en samen door te ontwikkelen."

wat ze zeggen