Promotie van de Masters door Partners en Sponsors

 

Samenwerking is ons motto!

Samen met partners binnen de trouwbranche zorgen wij ervoor dat de Masters of Wedding Photography onder de aandacht gebracht worden bij:

- zoveel mogelijk bruidsfotografen in Nederland, België en Luxemburg - toekomstige bruidsparen

 

 

Premium partner:

 

Konpoli levert handgemaakte digitale fotoalbums met echte prints op Fuji fotopapier voor de professionele fotograaf. Met de hand gemaakt, met liefde en aandacht gewerkt aan je product. Al onze producten zijn uniek, net zoals jouw fotografie!
Trouwfoto’s of andere fotografie verdient het  om op een mooie manier afgeleverd te worden. Naast albums bieden we ook USB doosjes, giftboxen, boxen met luxe passe-partouts,  opbergdozen, ouderalbums en zelfs receptieboeken aan.
We hebben een standaard collectie gemaakt die te zien is op deze site, maar ook je eigen ontwerp of aanpassingen op de huidige albums zijn mogelijk. Dit kan omdat wij alles met de hand maken, al onze producten! Vraag naar de mogelijkheden.
We blijven zoeken naar de mooiste materialen en kleuren. Gaan met de tijd mee maar zorgen er ook voor dat ze tijdloos zijn. Zoek je iets wat niet op onze website te vinden is? Vraag het ons gerust. (Vrijwel) alles is mogelijk!

Bekijk hier een filmpje van ons productieproces. 

Silver mediapartners:

       

                 

           

       

 

 

Wat doen onze partners voor ons?

 

De mediapartners promoten de Masters bij bruidsfotografen en bij toekomstige bruidsparen. Dit kan door middel van blogposts, social media, mailings of artikelen in print.

Daarnaast zorgen partners voor het prijzenpakket dat de fotografen met de meeste awards aan het eind van het jaar kunnen winnen.

 

Wij hebben interesse in ieder bedrijf binnen de trouwbranche die wil helpen de mooiste bruidsfotografie van Nederland, België en Luxemburg te promoten.

Benieuwd naar de voorwaarden en tegenprestaties? Neem dan hier contact met ons op.

Prijzenpakket

Aan het eind van het jaar (na 4 seizoenen) zullen het aantal awards per fotograaf geteld worden. De top 10 fotografen met de meeste awards zullen beloond worden met mooie, handige en leuke prijzen, welke beschikbaar worden gesteld door onze partners:

 

- Konpoli Albums: 1x een exclusief luxe album voor de winnaar
- PicturePresent: 1x jaaraccount Unlimited PRO, 2x half jaar Unlimited Pro, 7x half jaar Unlimited Lite

- Shootzilla: 1x jaarabonnement en 9x kwartaal abonnement
- Fundy: 10x studio survival kit
- Calumet: 10x afdruk van 70x100 op Hanehmule Brilliant Museum papier + sensor cleaning en lens alignment 
- Editingmoments: 5x post-processing / editting van een gehele bruidsreportage

- It's Joey: 5x post-processing / editting van een gehele bruidsreportage

- Album Parrot: 3x jaarabonnement en 7x kwartaal abonnement

- Bbplight.nl: 1x Rotolight NEO